καταλογοσ αναβαθμισεων

Κατάλογος αναβαθμίσεων : Οι αναβαθμίσεις μας

Ενημέρωση Επισκεπτών

Αγαπητέ επισκέπτη,

σας ενημερώνουμε ΄ότι το τρέχον διάστημα του καλοκαιριού 2022 με αρχές 2023, λόγο νέων σχεδίων μας για τον μετασχηματισμό της επιχείρησης μας, δεν αναλαμβάνουμε αναβαθμίσεις οχημάτων παρά μόνο εξυπηρετούμε τους συνεργάτες μας Πανελλαδικά. Για τον λόγο αυτό έχουμε αφαιρέσει τον κατάλογο αναβαθμίσεων προς το παρόν.

Μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα αίτησης αναβάθμισης και θα σας προωθήσουμε στον κατάλληλο συνεργάτη της περιοχής σας, εφόσον η αναβάθμιση του κινητήρα σας είναι εφικτή. Στην συνέχεια η επικοινωνία θα γίνει εκ μέρους του συνεργάτης μας στα στοιχεία σας.
Η ομάδα της REDHOTPEPPER

ΦΟΡΜΑ ΑΙΤΗΣΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ

Σωστές πληροφορίες σημαίνει, άμεση και σωστή εξυπηρέτηση σας.

Κατάλογος αναβαθμίσεων και φόρμα αίτησης αναβάθμισης: Tα πεδία με αστεράκι είναι υποχρεωτικά ώστε να μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα. Με την επιτυχημένη αποστολή της αίτησης σας, θα εμφανιστεί αντίστοιχο μήνυμα. Η απαντητική αλληλογραφία θα γίνει αποκλειστικά στο email σας. Ελλιπή στοιχεία θα έχουν αποτέλεσμα την μην απάντηση μας.

Σύστημα υγραερίου

Επεμβάσεις και άλλα

Πολιτική απορρήτου

* Με την επιτυχημένη αποστολή σας, θα εμφανιστεί ξανά η ίδια σελίδα με το μήνυμα επιτυχίας στην θέση της φόρμας και τα στοιχεία που δώσατε.

Κόστος αναβάθμισης κινητήρα

Το κόστος αναβάθμισης μπορεί να διαφέρει από συνεργάτη σε συνεργάτη, ανάλογα με τον κινητήρα, την πολιτική κοστολόγησης που ακολουθεί και τις ιδιαίτερες εργασίες του στον εγκέφαλο του οχήματος καθώς και λοιπές συνοδευτικές υπηρεσίες.

.

Τι σημαίνει αναβάθμιση Chip Tuning για έναν κινητήρα;

Στο στάδιο ανάπτυξης ενός κινητήρα, οι κατασκευαστές των κινητήρων επιτρέπουν πάντα ορισμένα αποθέματα απόδοσης, οπότε κάθε κινητήρας λειτουργεί καλά, πάντα και παντού. Ανάλογα με τον κινητήρα, αυτά τα αποθέματα μπορεί να ανέλθουν στο 40%. Τόσο το υλικό – τα τοποθετημένα μέρη- όσο και το λογισμικό για τον έλεγχο του υλικού σχεδιάζονται για χρήση από το ευρύ κοινό. Δείτε τον κατάλογο αναβαθμίσεων για το δικό σας όχημα.

Με το chip tuning αλλάζουμε τις παραμέτρους του κινητήρα για να πετύχουμε επιπλέον απόδοση από αυτόν. Βελτιστοποιούμε τους ειδικούς χάρτες, π.χ. τον χάρτη ώθησης, τον χάρτη ανάφλεξης ή τον χάρτη καυσίμου. Στην συνέχεια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το αυτοκίνητό σας όπως πάντα στην καθημερινή ζωή χωρίς καμία απολύτως ανησυχία.

Η ασφάλεια και η διάρκεια ζωής παραμένει ως έχει, αν και υπάρχει πρόσθετο φορτίο στον κινητήρα μετά τη βελτιστοποίηση. Ωστόσο, αυτό το πρόσθετο φορτίο εξακολουθεί να είναι εντός των αποθεμάτων που ορίζει ο κατασκευαστής.

Η κατανάλωση καυσίμου παραμένει ή ίδια ή γίνεται αισθητά καλύτερη, αν και αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες – μεταξύ άλλων, από την ποσότητα ψεκασμού που είναι αποθηκευμένη στον χάρτη της μονάδας ελέγχου κινητήρα αλλά και από την οδηγική σας συμπεριφορά.

Συνεργαζόμαστε με κορυφαίες ευρωπαϊκές επιχειρήσεις για τη χαρτογράφηση και την αλλαγή του λογισμικού του κινητήρα. Παράλληλα διαθέτουμε εξαιρετικά προγράμματα ελέγχου, ανάγνωσης και εγγραφής εγκεφάλου. Τα προγράμματα αυτά μας επιτρέπουν να εντοπίσουμε όλες τις απαραίτητες παραμέτρους και να τις αλλάξουμε ανάλογα. Η γνώση και η εμπειρία στον χειρισμό αυτού του τεχνικού ζητήματος παίζουν καθοριστικό ρόλο εδώ.

Κατάλογος αναβαθμίσεων (*): Έχει αφαιρεθεί προσωρινά – με την συμπλήρωση της φόρμας αίτησης αναβάθμισης, θα σας στείλουμε και τις πληροφορίες αναβάθμισης του οχήματος σας. Η ενημέρωση σας θα γίνει από τον κοντινότερο σε εσάς συνεργάτη μας.

Αξία και Εμπιστοσύνη

Μοντέλα αναβαθμίσεων

Κατάλογος Αναβαθμίσεων - Αναβαθμίσεις κινητήρων με πρόγραμμα
Κατάλογος αναβαθμίσεων: Δείτε τον Κατάλογο Αναβαθμίσεων για όλα τα μοντέλα

Διαβάστε με προσοχή

Δεν εξυπηρετούμε μεμονωμένες πωλήσεις τροχαλίας αναβαθμίσεων ή αναβαθμίσεις αρχείων εγκεφάλων αν δεν είστε επίσημος συνεργάτης μας, ή επανεγγραφή κατεστραμμένων εγκεφάλων, ή αντικατάσταση εγκεφάλων, ή επιδιόρθωση προβληματικών προγραμμάτων εγκεφάλων, ή ξεκλείδωμα εγκεφάλων.

Θέλετε να προβληθείτε σε αυτόν τον χώρο;

Παρέχετε προϊόντα αναβαθμίσεων που δεν αφορούν αναβαθμίσεις με πρόγραμμα;
Επικοινωνήστε μαζί μας στην φόρμα αίτησης συνεργασίας και διαλέξτε το αντίστοιχο θέμα