Επικοινωνια για συνεργασια

Chip Tuning Συνεργασία – Με σεβασμό στον συνεργάτη, στον οδηγό και στα οχήματα

Επικοινωνία για Συνεργασία

Αγαπητέ επισκέπτη οδηγέ,

εδώ μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για το ενδιαφέρον σας για συνεργασία μαζί μας. Δεν αφορά επικοινωνία για αναβαθμίσεις κινητήρων από επισκέπτες και δεν πρόκειται να πάρετε απάντηση με την συμπλήρωση σας στην παρακάτω φόρμα. Για τον λόγο αυτό επιλέξτε από το μενού τον ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΩΝ ή την ΦΟΡΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Ευχαριστούμε.
Η ομάδα της REDHOTPEPPER
Tweet
Chip Tuning Συνεργασία: Αγαπητέ επαγγελματία,

εδώ μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για το ενδιαφέρον σας για συνεργασία μαζί μας ή τους λόγους που μπορείτε να δείτε στην φόρμα στο ‘ενδιαφέρεστε για’. Chip Tuning Συνεργασία: Λάβετε υπόψη ότι για την ένταξη σας στο δίκτυο συνεργατών μας, θα χρειαστεί να προμηθευτείτε τα απαραίτητα εξαρτήματα και εργαλεία αναβαθμίσεων και να διαθέτε εμπορική επωνυμία σε σχετικό αντικείμενο εργασιών, πρόσβαση σε δυναμόμετρο δικό σας ή συνεργατών σας και όρεξη να μάθετε.

Σημαντικό -Chip Tuning Συνεργασία: Παράλληλα για την περίοδο καλοκαίρι 2022 έως αρχές του 2023 δεν προχωράμε σε νέες συνεργασίες λόγο του μετασχηματισμού του αντικειμένου των εργασιών μας.

Αυτή την περίοδο όμως αναζητούμε ώριμους επενδυτές – συνεργάτες με διαθέσιμο κεφάλαιο άνω των είκοσι χιλιάδων ευρώ που θέλουν να αναπτύξουν κερδοφορία με την συμμετοχή τους σε όσα ετοιμάζουμε για τον επόμενο χρόνο 2023. Chip Tuning Συνεργασία: Αν ενδιαφέρεστε για περισσότερα, επιλέξτε στην παρακάτω φόρμα στο ‘ενδιαφέρεστε για’ την επιλογή ‘Συμμετοχή στον μετασχηματισμό σας ως επενδυτής – συνεργάτης‘ και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά.

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας.
Η ομάδα της REDHOTPEPPER
Ενδιαφέρεστε για: ( επιλέξτε από τα παρακάτω )(υποχρεωτικό)

Μας βρήκατε από ( επιλέξτε από τα παρακάτω )(υποχρεωτικό)

Πολιτική Απορρήτου

* Με την επιτυχημένη αποστολή σας, θα εμφανιστεί ξανά η ίδια σελίδα με το μήνυμα επιτυχίας στην θέση της φόρμας και τα στοιχεία που δώσατε.

Διαβάστε με προσοχή

Δεν εξυπηρετούμε μεμονωμένες πωλήσεις τροχαλίας αναβαθμίσεων ή αναβαθμίσεις αρχείων εγκεφάλων αν δεν είστε επίσημος συνεργάτης μας, ή επανεγγραφή κατεστραμμένων εγκεφάλων, ή αντικατάσταση εγκεφάλων, ή επιδιόρθωση προβληματικών προγραμμάτων εγκεφάλων, ή ξεκλείδωμα εγκεφάλων.

Κόστος αναβάθμισης κινητήρα

Το κόστος αναβάθμισης μπορεί να διαφέρει από συνεργάτη σε συνεργάτη, ανάλογα με τον κινητήρα, την πολιτική κοστολόγησης που ακολουθεί και τις ιδιαίτερες εργασίες του στον εγκέφαλο του οχήματος καθώς και λοιπές συνοδευτικές υπηρεσίες.

Μονάδα ελέγχου κινητήρα (ECU)

Η μονάδα ελέγχου κινητήρα (ECU) είναι ο πιο ισχυρός υπολογιστής στα περισσότερα αυτοκίνητα. Η ECU χρησιμοποιεί έλεγχο κλειστού βρόχου , ένα σύστημα ελέγχου που παρακολουθεί τις εξόδους ενός συστήματος για τον έλεγχο των εισόδων σε ένα σύστημα, τη διαχείριση των εκπομπών και την οικονομία καυσίμου του κινητήρα (καθώς και μια σειρά από άλλες παραμέτρους).

Συλλέγοντας δεδομένα από δεκάδες διαφορετικούς αισθητήρες, η ECU γνωρίζει τα πάντα, από τη θερμοκρασία του ψυκτικού μέχρι την ποσότητα οξυγόνου στην εξάτμιση. Με αυτά τα δεδομένα, εκτελεί εκατομμύρια υπολογισμούς κάθε δευτερόλεπτο, συμπεριλαμβανομένης της αναζήτησης τιμών σε πίνακες, του υπολογισμού των αποτελεσμάτων μεγάλων εξισώσεων για να αποφασίσει για τον καλύτερο χρονισμό σπινθήρα και προσδιορίζοντας πόσο καιρό το μπεκ ψεκασμού καυσίμου είναι ανοιχτό.

Η ECU τα κάνει όλα αυτά για να εξασφαλίσει τις χαμηλότερες εκπομπές ρύπων και τα καλύτερα χιλιόμετρα. Μια σύγχρονη ECU μπορεί να περιέχει έναν επεξεργαστή 32 bit, 40 MHz. Αυτό μπορεί να μην ακούγεται γρήγορο σε σύγκριση με τον επεξεργαστή 500 έως 1.000 MHz που πιθανώς έχετε στον υπολογιστή σας , αλλά να θυμάστε ότι ο επεξεργαστής στο αυτοκίνητό σας εκτελεί πολύ πιο αποτελεσματικό κώδικα από αυτόν στον υπολογιστή σας.

Ο κώδικας σε μια μέση ECU καταλαμβάνει λιγότερο από 1 megabyte (MB) μνήμης. Συγκριτικά, πιθανότατα έχετε τουλάχιστον 2 gigabyte (GB) προγραμμάτων στον υπολογιστή σας — αυτό είναι 2.000 φορές το ποσό σε ένα ECU. Ο επεξεργαστής είναι συσκευασμένος σε μια μονάδα με εκατοντάδες άλλα εξαρτήματα σε μια πλακέτα κυκλώματος πολλαπλών επιπέδων. Μερικά από τα άλλα στοιχεία της ECU που υποστηρίζουν τον επεξεργαστή είναι: Μετατροπείς αναλογικού σε ψηφιακό, Ψηφιακές έξοδοι υψηλού επιπέδου, Μετατροπείς ψηφιακού σε αναλογικό, Τσιπ επικοινωνίας και κλιματιστικό σήματος.

Chip Tuning Συνεργασία: Chip Tuning Αναβαθμίσεις Κινητήρων

REDHOTPEPPER