Chip Tuning - Πληροφορίες

chip tuning cooperatorsΠλεόν με 100+ συνεργαζόμενα συνεργεία πανελλαδικά. Γίνετε και εσείς μέλος του δικτύου μας!

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Πρώτοι στο Google Search Engine και στις πρώτες σελίδες άλλων μηχανών αναζήτησης!

Η δυναμική μας παρουσία στον χώρο και οι δικές σας επιλογές μας έφεραν στις πρώτες θέσεις!

Για την σωστή σας εξυπηρέτηση, πριν επικοινωνήσετε καλό είναι να συμπληρώσετε την Φόρμα Αίτησης Αναβάθμισης που εμφανίζεται στο παραπάνω μενού επιλογών ή στον παρακάτω σύνδεσμο!

Για την φόρμα πατήστε εδώ!

ή επιλέξτε κάποιον συνεργάτη μας στην περιοχή σας (πατήστε εδώ)

red hot pepper chip tuning

Chip Tuning - Πληροφορίες

chip tuning cooperatorsΔεν βρήκατε αυτό που ψάχνετε?

Επισκευθείτε μας σύντομα για νέες πληροφορίες και νέα μοντέλα. Ο κατάλογος μας ανανεώνεται κάθε 4 με 6 μήνες!

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Ενδιαφέρεστε για παράλληλο εγκέφαλο?

Δείτε τις επιλογές μας στον κατάλογο αναβαθμίσεων ή ρωτήστε μας να σας ενημερώσουμε. Διαθέτουμε παράλληλους εγκέφαλους αναβάθμισης για όλα τα οχήματα πετρελαίου και αρκετά οχήματα βενζίνης

Chip Tuning - Συνεργάτες

Μπορείτε να μας στείλετε email στο
info@redhotpepper.gr ή να επικοινωνήσετε με κάποιον συνεργάτη μας (πατήστε εδώ)

Για πληροφορίες αναβαθμίσεων είναι προτιμότερο να συμπληρώσετε πρώτα την Φόρμα Αίτησης Αναβάθμισης.

Red Hot Pepper - Περιοχή Συνεργατών


Καλώς ήρθατε στις σελίδες περιοχής συνεργατών. Μπορείτε να προχωρήσετε στο σύστημα εφόσον εισάγετε τους κωδικούς σας. Για λόγους ασφαλείας υπάρχουν 2 επίπεδα ελέγχου πρόσβασης (σε επίπεδο εφαρμογής και σε επίπεδο εξυπηρετητή: server).

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα κατά την είσοδο ή ξεχάσατε τους κωδικούς σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
  
Συνεργάτης:
Password:

Στην περιοχή συνεργατών μπορείτε να βρείτε δεδομένα εγκεφάλων για τις αναβαθμίσεις μας, χρήσιμες πληροφορίες, on line υπηρεσίες και οδηγίες, νέα και ανακοινώσεις του δικτύου μας, αρχεία χρήσιμα στην συνεργασία μας, πρωτότυπα αρχεία, multimedia υλικό κλπ. Σημαντικό: Για την σωστή εκτέλεση της εφαρμογής πρέπει να έχετε την εκτέλεση των javascripts ενεργοποιημένη!

  • ΙΔΕΕΣ
  • ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
  • ΑΝΑΠΤΥΞΗ

red hot pepper businessΠρωτοτυπούμε με έξυπνες ιδέες στον χώρο των αναβαθμίσεων αλλά και της ηλεκτρονική σας εξυπηρέτησης ενώ παράλληλα προωθούμε σημαντικά το internet marketing της επιχείρησης μας, με στόχο την υπεροχή στο SEO και στην εξειδικευμένη ηλεκτρονική διαδυκτιακή προβολή.

Παράλληλα επεκτείνουμε τις συνεργασίες μας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό με νέα προϊόντα και νέες υπηρεσίες στον χώρο των αναβαθμίσεων με πρόγραμμα (chip tuning).

Σε συγκεκριμένα τακτά χρονικά διαστήματα, ανανεώνουμε τους ηλεκτρονικούς μας καταλόγους, αυξάνοντας παράλληλα το πλήθος των οχημάτων που αναβαθμίζουμε!

red hot pepper businessΓια την καλύτερη ηλεκτρονική σας υποστήριξη, παρέχουμε εξειδικευμένες εφαρμογές της πληροφορικής - μερικές είναι:

αυτοματοποιημένες πληροφορίες δεδομένων εγκεφάλων με δυνατότητα άμεσης αναζήτησης, ηλεκτρονικές ειδικές φόρμες επικοινωνίας για την αποστολή και λήψη αρχείων αναβαθμίσεων, παρουσίαση νέων, ανακοινώσεων και ημερολογίων, RSS feeds για τις ιστοσελίδες σας, forum συνεργατών, on line video αναβαθμίσεων, οδηγίες υποστήριξης και ενημέρωσης, news letters ταχυδρομείου, ηλεκτρονική εφημερίδα εμπορίου και πολλά άλλα.

Μπαίνοντας στον χώρο των κινητών και PDAs ολοκληρώνουμε άμεσα και ανάλογες εφαρμογές που εκτελούνται ειδικά και μόνο σε τέτοια περιβάλλοντα!

red hot pepper businessΈχοντας ξεπεράσει πλεον τους 100 συνεργάτες (συνεργεία, εκθέσεις, κάθετες μονάδες) πανελλαδικά, στόχος μας είναι η ανάπτυξη σε καλύτερη και ποιοτικότερη παροχή των υπηρεσιών μας.

Επενδύοντας σε νέα μηχανήματα παράλληλα με την προσωπική μας εκπαίδευση, φροντίζουμε να καλύπτουμε όλο και περισσότερες ανάγκες σε νέα μοντέλα αλλά και παλαιότερα.

Υποστηρίζουμε τους συνεργάτες μας σε επίπεδα όπως η ηλεκτρονική παρουσίαση και προβολή τους, η έντυπη διαφήμιση τους και οι διενέργειες events αναβαθμίσεων, καθώς επίσης και με παροχές πιστοποιήσεων, εγγυήσεων και ασφαλίσεων των αναβαθμίσεων και τέλος αναπτύσσουμε και επεκτείνουμε το δίκτυο μας συνεχώς!

Αξίζει την προσοχή σας:

3 x Smart Party για Νοέμβριο 2009
- δείτε εδώ στην κατηγορία Party...

2o Στάδιο αναβάθμισης για όλα τα Mercedes Kompressor
- δείτε εδώ στην κατηγορία Kompressor...

Έκανα το Suzuki μου αναβάθμιση. Το αυτοκίνητο...πετάει! (Δημήτρης)
- δείτε εδώ στην κατηγορία ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ...

Νέο Body Kit "B" LOOK - για όλα τα Smart 451
- δείτε εδώ στην κατηγορία Smart Body Kit 451...Web Master by CSC